Kuvaus

Näytä taitosi Koskipadelin Kesäliigassa!

Toimiiko peli aisaparisi kanssa kuin synkronoidusti? Koko talvi on hiottu pettämätöntä strategiaa ja nyt on aika päästä tositoimiin? 

Koskipadelin Kesäliiga käydään 10.5 – 7.8.2021 ja nyt on aika ilmoittautua mukaan!

Järjestämme sarjamuotoisen kesäliigan kaikentasoisille padel-harrastajille. Liiga muodostuu kahdesta kahdeksan parin lohkosta, eli kokonaisuudessaan mukaan mahtuu kuusitoista paria. Tervetulleita ovat niin mies-, nais- kuin sekaparit. 

Osallistuneet parit jaetaan pelitason mukaan omiin lohkoihinsa, ja pareilla on noin kolmetoista viikkoa aikaa pelata omat seitsemän otteluaan. Kaikki otteluista pelataan Koskipadelin Waltikan ulkokentillä. 

Kesäliiga huipentuu 7.8.2021 järjestettävään finaaliin, jolloin kruunataan Koskipadelin vuoden 2021 kovimmat mailamestarit!

Palkinnoista ei tässä liigassa ole pihistelty – ensimmäiseksi sijoittunut pari palkitaan kymmenen tunnin pelioikeudella Koskipadelin sisä- ja ulkokentille (arvo 320 €) sekä Koskipadelin tuotepaketilla. Myös muille kärkisijoille sijoittuneille on luvassa peliaikaa sekä tuotepaketteja. Varsinaisten palkintojen lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kahden hengen majoituslahjakortti Rantahotelli Waltikkaan.

Liigan osallistumismaksu on 60 € / pelaaja, sisältäen finaalipäivän ottelut. Alkusarjan otteluiden kenttävuokra jaetaan pelaajien kesken. Hinnoista, säännöistä, osallistumisohjeista ja aikataulusta voit käydä lukemassa lisää kesäliigan omalta sivulta täältä

Kesäliigan paikat viedään todella nopeasti, joten ilmoittauduthan parisi kanssa mukaan hetimmiten!