Kuvaus

Mistä viimeistään tietää kesän jo odottelevan nurkan takana? Padel-kauden alkamisesta tietenkin!

Talvi on viimein virallisesti selätetty ja Koskipadelin ulkokenttä on auki. Varauskalenterimme on niin ikään juuri avattu, ja oman vuorosi voit napata helposti netistä.

Kentälle on suoritettu ennen verkon asentamista perusteellinen vuosihuolto, jotta pelituntuma on varmasti paras mahdollinen. Roskat talven jäljiltä ovat perusteellisesti siivottu ja verkko on viritetty kireälle – kaikki valmiina pitkään padel-kauteen. Tunnin mittaisen pelivuoron hinta on 32 € ja halutessasi voit toki vuokrata kentän käyttöösi useammaksi peräkkäiseksi vuoroksi.

Tuttuun tapaan voit vuokrata mailan ja ostaa pallot kentälle saapumisen yhteydessä Hotelli Waltikan respasta. Kevään korvalla kelit ovat mukavan viileät rankemmallekin hikoilulle, joten kannattaa sännätä pelien pariin hetimmiten!

Varaa peliporukallesi vakivuoro

Tänä kesänä Koskipadelin kentälle on mahdollista varata myös vakivuoro ajalle 1.5 – 31.8. Vuoron voitte varata mille tahansa kellonajalle, mikä helpottaa koko porukan kalenterimerkintöjen tekemistä. Tunnin mittaisen vakivuoron hinta on 26 € pelikertaa kohden.

Parhaat peliajankohdat varataan nopeasti, joten varaa omalle peliporukallesi vakivuoro hetimmiten. Vuoron voit varata ja lisätietoja tiedustella sähköpostitse osoitteesta info@koskipadel.fi!