Kuvaus

Koskipadelin Kesäliigan osallistujamäärä täyttyi ennätysnopeasti, ja näin ollen ensi kesän liigaan ei valitettavasti enää mahdu uusia pareja. Onnea ja tsemppiä kaikille mukaan ilmoittautuneille, tiukkoja hetkiä on varmasti tulossa!

Muiden padel-harrastajien kannalta tilanne näyttää varsinaisen kesäliigan täyttymisestä huolimatta varsin valoisalta – myös muille innokkaille kesä tuo tullessaan mahdollisuuden näyttää kykynsä.

Koskipadel järjestää kesän aikana kaksi avointa turnausta, joihin saavat ilmoittautua mukaan osallistujat myös liigan ulkopuolelta. Turnaukset järjestetään tuttuun tapaan ulkokentillä Waltikan vieressä. Tarkkoja päiviä turnauksista ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta ilmoittelemme näistä vielä kevään kuluessa. Seuraathan siis nettisivujamme, ja otathan sosiaalisen median kanavamme seurantaan!

Kuten pikkulinnut ovat pariinkin otteeseen laulaneet, syksy tuo tullessaan Valkeakoskelle uuden padel-hallin. Tämä luo loistavat puitteet padelin harrastamiselle ympäri vuoden, ja heti syyskauden käynnistyessä starttaamme myös Koskipadelin Syysliigan. Tästä niin ikään lisätietoa luvassa myöhemmin!

P.S Enää pari hassua kuukautta, ja padel-kelit ovat jo parhaimmillaan!