Kuvaus

Koskipadelin syys- ja talviliigaan ilmoittautui huimat 48 paria. Mestaruudesta kamppaillaan siis lähes sadan pelaajan voimin, ja taso on korkeampi kuin koskaan aikaisemmin! Ensimmäiset pelit pelattiin syyskuun puolivälissä ja mestaruusottelut pelataan ensi vuoden huhtikuussa.

Talviliiga pelataan kahdessa jaksossa. Ensimmäinen jakso kamppaillaan välillä 12. syyskuuta ja 18. joulukuuta. Tämän jälkeen pelaajille on luvassa ansaittu joulutauko, ja kevään ottelut pelataan välillä 9. tammikuuta ja 16. huhtikuuta.

Koskipadelin mestaruusliiga:

  • Kaksi kuuden parin lohkoa
  • Molemmissa lohkoissa 5 peliä/pari
  • Lohkojen 4 parasta jatkavat keväällä mestaruusliigassa
  • Lohkojen 2 viimeistä paria siirtyvät kevääksi haastajaliigaan 1
  • Kevään mestaruusliigassa max. 9 paria yhdessä lohkossa

Mestaruusliigan lisäksi Koskipadelin talviliigassa on kolme haastajaliigaa. Näistä toinen sekä kolmas haastajaliiga muodostuvat ensimmäisen jakson jälkeen kevään lähtösijoitusten perusteella. Lisäksi on seitsemän parin naistenliiga sekä kuuden parin mixty-liiga.

Osallistuvat parit kerryttävät kaksi pistettä jokaisesta voitetusta ottelusta ja nolla pistetty häviöistä. Mikäli jakson päättyessä useammalla parilla on sama pistesaldo, otetaan huomioon keskinäiset ottelut, eräerotus, pelierotus, voitetut erät tai lopulta järjestäjä arpoo.

Koskipadelille tyypilliseen tapaan palkinnoissa ei tälläkään kaudella pihistellä. Maineen lisäksi luvassa on liigan voittaneelle parille 300€ tuotelahjakortti, toiseksi sijoittuneelle parille 150€ tuotelahjakortti ja kolmospallista palkitaan kahden tunnin lahjakortilla Koskipadelin kentille. Kaikissa liigoissa on samat palkinnot.

Kaikkien liigojen kaikki ottelut pelataan Koskipadelin viihtyisässä kahden kentän hallissa. Tulokset ja sarjataulukot tullaan päivittämään Rankedin-palvelussa. Palvelusta pelaajat näkevät helposti oman lohkonsa tilanteen.

Koskipadelin väki on innoissaan alkavasta talvikaudesta ja toivottaa kaikille osallistujille tsemppiä. Parhain pari voittakoon!