Kuvaus

Padel on säännöiltään yksinkertainen peli, mutta hallitsemalla oikean tekniikan saa lajista kuin lajista enemmän irti. Padel-harrastajien iloksi Koskipadel järjestää kesän 2021 aikana peräti kahdenlaisia kursseja, joille ovat tervetulleita kaikki aloittelijoista kokeneisiin konkareihin.

Lisätiedot ja osallistumisohjeet löydät alta!

Padelin alkeiskurssit järjestetään sunnuntaisin 23.5 sekä 13.6.

• Kursseilla käydään valmentaja Matti Koskenalustan johdolla läpi padelin perusteet
• Molemmille kursseille mahtuu 12 osallistujaa(4 hengen ryhmät)
• Hinta 32 € osallistujaa kohden – sisältää kaikki tarvittavat välineet

Osallistujat jaetaan osaamistason mukaan kolmeen ryhmään. Valmentaja tekee jaon etukäteen, ja saat tietää tarkan kellonajan oman ryhmäsi harjoittelukellonajalle ilmoittautumisen jälkeen. Kellonajat ovat joko klo 17.00, 18.30 tai 20.00.

Padel-alkeiskurssit ovat kertaluontoisia kursseja. HUOM osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla peliporukkaa, vaan mukaan ovat tervetulleita yksittäiset osallistujat. Tervetuloa harjoittelemaan padelin perusteita – kuka tietää, vaikka samalla muodostuisi jatkoa varten hyvä pelipoppoo!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Matti Koskenalusta
050-4912427

Kahden ja kolmen kerran padel-kurssit alkaen 19.5 sekä 9.6

• Valmentajana SM-kultamitalisti ja maajoukkuepelaaja Su Lizana
• Molemmille kursseille mahtuu 12 osallistujaa(4 hengen ryhmät)
• Hinta 32 € osallistujaa ja harjoituskertaa kohden – sisältää kaikki tarvittavat välineet

Ensimmäinen 19.5 alkava padel-kurssi sisältää peräkkäisinä keskiviikkoina kaksi harjoituskertaa ja 9.6 alkava kurssi kolme harjoituskertaa niin ikään peräkkäisinä keskiviikkoina. Osallistuttuasi mukaan valmentaja tekee joukkuejaon etukäteen osallistujien osaamistason mukaan. Harjoitusajankohdat ovat klo 16.00, 17.30 ja tarvittaessa 19.00(jos edelliset ryhmät täyttyvät).Oma peliajankohtasi selviää ilmoittautumisen jälkeen. 19.5 pidettävä kurssi on täynnä. 9.6 alkavalle kurssille vielä paikkoja vapaana.

Valmentaja Su Lizana opastaa perusteellisesti padelin saloihin ja neuvoo oikean tekniikan kanssa. Kurssi sopii erinomaisesti niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille. Osallistuminen ei vaadi valmista peliporukkaa, vaan olet lämpimästi tervetullut osallistumaan yksin!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Su Lizana
044–2049902
su@suncoaching.fi