Kuvaus

Arvoisa asiakkaamme,

Koskipadelin aiemmin käytössä ollut varausjärjestelmä vaihtuu tänään 11.7. Playtomic varausjärjestelmään.

Playtomic varausjärjestelmä toimii sekä älypuhelinsovelluksella että verkkosivuilla. Alusta on selkeä ja käyttöönotto on helppoa!

Rekisteröityminen:

Käytä rekisteröityessäsi samaa sähköpostiosoitetta, jota käytit edellisessä järjestelmässä. Tämä on tärkeää erityisesti, jos sinulla on tulevia varauksia, sillä ne on siirretty edellisestä järjestelmästä uuteen siinä käytössä olleella sähköpostiosoitteella. Jo maksetut vuorot on siirretty uuteen järjestelmään maksettuina.

Rekisteröityessä sovellus pyytää esimerkiksi kuvan lisäämistä profiiliin ja sijaintitietojen jakamista. Kumpaakaan ei tarvitse hyväksyä, vaan rekisteröitymistä voi jatkaa klikkaamalla näytön oikeasta yläkulmasta ”Ohita” painiketta.

Rekisteröidyttyäsi pääset hakemaan vuoroa kirjoittamalla ”Koskipadel” hakukenttään.

Mikä muuttuu?

Jatkossa kaikki vuorot maksetaan suoraan Playtomic alustalle. Järjestelmä sallii myös saldon säilyttämisen palaajatilillä, joten voit käyttää esimerkiksi liikuntaseteleitä arvon lataamiseen, jonka voit hyödyntää myöhemmin varausten tekemiseen.

Pelivuoron kustannuksen voi jakaa jo varausvaiheessa muiden pelaajien kanssa, jos heillä on Playtomic alustalle tili.

Järjestelmän kautta on mahdollista etsiä pelikavereita, mikäli tämän ominaisuuden ottaa käyttöön rekisteröitymisvaiheessa tai myöhemmin.

Ongelmatilanteet

Mikäli rekisteröitymisessä ilmenee vaikeuksia, Playtomic sivulla toimiva Chat palvelu (sinimusta pallo oikeassa alakulmassa) osaa parhaiten auttaa. Henkilökuntamme auttaa mielellään muissa kysymyksissä esimerkiksi sähköpostitse myynti@koskipadel.fi

Linkit sovelluksen lataamiseen ja verkkosivuille:

Android sovellus: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playtomic

Apple App store: https://apps.apple.com/fi/app/playtomic/id1242321076

Verkkosivu: https://playtomic.io/